Sådan vælger du en lænestol

Update:Dec.09 2022
1. Prøv at se, om det føles behageligt at sidde på stolen. Det er bedre, hvis armene kan placeres naturligt på bordet.
2. Tjek om stolen er fast. Det er fordi stolen er flittigt brugt. Vær blot opmærksom på stolens materiale og splejsningsmetode. Generelt set er den traditionelle tap- og tapstruktur relativt stærk, og stolen lavet af elm, bøg og andet træ er relativt stærk.

实木椅子现代餐厅家用木质扶手椅GK633
3. Udover følelsen af, om stolen ryster, når du forsøger at sidde, kan du også bedømme ved at observere, om der er ar eller revner på stolebenene. Materialer med ar og revner kan ikke bruges til stoleben og støttedele, da det ellers vil påvirke brugen alvorligt. liv.
4. Lænestolen har fordelene ved nem transport, let vægt osv., og prisen er billig; det er førstevalget for rejseprodukter. Den kan bæres eller bæres. Slidbestandig og holdbar, velegnet til sammenkomster, nyde den kølige, udendørs fritid osv. Let at åbne og lukke, lille volumen efter opbevaring, fylder ikke, stresspunkterne er alle forstærket med læder, holdbart og slidstærkt . Den generelle betegnelse for ryglænsstole med armlæn, Undtagen lænestole og lænestole, resten kaldes lænestole.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.